dimarts, 17 de setembre del 2013

Primera entrada

Avui a la classe d'optativa ens han ensenyat els percentatges de la nota i ens han explicat d'on els treuen. Ens han fet un "adelant" del que farem en aquest crèdit i ens han començat a explicar coses per poderles posar en pràctica, com per exemple orientar la torre de manera que pugui ventilar-se correctament i a tapar la webcam sempre que no la fem servir per si ens entren troians a l'ordinador.
També hem començat a apendre el significat d'algunes paraules com Software o Hardware i un parell de noms de virus com els Cucs i els Troians.
Quan ens han donat permis per a engegar l'ordinador, ens hem fet cadascú un blog propi per als treballs com aquest; tot i que algunes persones se l'han hagut de fer a casa perque un virus ha saturat les xarxes de Blogger i no han pogut fer-se'l.
Un cop ja ens hem fet el blog, hem hagut de redactar aquest escrit per començar a familiaritzar-nos amb la manera de funcionar del blogger.
Finalment, als que els hi ha sobrat temps, han pogut buscar al google imatges fotos del "modding", dels "teclats ergonòmics" i dels nous "teclats virtuals".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada